Jdi na obsah Jdi na menu

Co bylo a co bude

1. 5. 2017

Na jaro jsme avizovali reprízy naší komedie Hexenšus a nové pohádky Tři přání pro Andulku.

Hexenšus jsme odehráli v úterý 25. dubna 2017, přesně 3 roky a 9 měsíců od premiéry (premiéra byla 25. července 2013). Přestože se komedie hrála až po roce, všichni herci ji měli tak zažitou, že nebylo třeba nijak extrémně zkoušet. Představení jsme nakonec ohlásili jako derniérové, 23 repríz je beztak dobré číslo a je načase přijít s něčím novým.

V květnu jsme měli odehrát reprízy naší nové pohádky Tři přání pro Andulku, konkrétně to mělo být jedno odpolední představení pro veřejnost a 6 představení pro školy a školky. Všechna představení jsme, bohužel, museli z důvodu nemoci odvolat, ale vše vám vynahradíme na podzim.

A co nového připravujeme? Chystáme pro vás verneovku - Tajemný hrad v Karpatech. Zatím vám prozradíje jen to, že režie se ujala dvojice Michaela Chrapová a Michaela Seghmanová, že se na jevišti objeví nové a staronové tváře, a že na premiéru se můžete těšit v listopadu tohoto roku.

Zachovejte nám přízeň, už se těšíme, až se sejdeme na podzim v divadle.

Jako bombonek tu máme video ze zkoušky den před derniérou Hexenšusu. Pokud jste komedii viděli a tuto scénu si nevybavujete, tak je to v pořádku. Takto to napsáno nebylo, ale kouzlo divadla je i v tom, že ne vždy je všechno tak, jak je to ve scénář. Přejeme dobrou zábavu a krásné jaro!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář