Jdi na obsah Jdi na menu

Repríza Ze života hmyzu

18. 3. 2019

Po maratonu zkoušek a několika představení Ze života hmyzu, která jsme odehráli na přelomu roku, jsme si odskočili ke Karpatům, abychom odehráli ve Slaném reprízu "na kasu" a soutěžní představení na přehlídce Wintrův Rakovník (k tomu se ještě v nejbližších dnech vrátíme), a už se pomalu chystáme na zkoušky a reprízu naší poslední hry. 

Na rozdíl od Karpatů, které jsme stvořili "svépomocí", hmyzí komedie byla dodána "na klíč". Pan režisér nám přinesl svou úpravu scénáře bratří Čapků, kterou v minulosti realizoval v divadle Gong. Scénu pan režisér navrhl ve spolupráci s naším jevištním mistrem Fanym, který také měl na povel výrobu kulis a kuliček, ale kromě té největší. Ta totiž hrála ve Švankmajerově Hmyzu a k naší velké radosti jsme si ji mohli do naší inscenace vypůjčit. Film se natáčel ve Slaném a zahráli si v něm i někteří členové souboru. Tenkrát ještě netušili, že v této hře nehrají naposledy a že příště to budou pořádné role a ne jen komparz.

Pokud jste ještě naše hmyzí řádění neviděli, určitě si ho nenechte ujít. Vstupenky jsou v prodeji přes on-line aplikaci a v pokladně Městského kina Slaný.

Tak brzy na viděnou 3. dubna 2019 od 19:30 v Městském divadle ve Slaném! Ale nemusíte chodit až na půl osmou, hodinu před představením je vám k dispozici divadelní bar ve foyer v přízemí a také stylový divadelní klub v suterénu divadla. 

 

Náhledy fotografií ze složky Ze života hmyzu

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář