Jdi na obsah Jdi na menu

Brožura o Slánské scéně

17. 12. 2023

Již od září hrajeme všechny inscenace, které máme na repertoáru, připravili jsme výstavu v knihovně, pak výstavu v Městském divadle ve Slaném, která je ke zhlédnutí do koce školního roku v budově městského divadla, pořádáme komentované prohlídky divadla, promítáme dokument o souboru.

1998-dalskabaty-hrisna-ves-aneb-zapomenuty-cert---veronika-jezkova-a-michal-holan.jpgKromě toho jsme také několik měsíců připravovali publikaci o bohaté historii našeho souboru. Brožura byla slavnostně pokřtěna ve slánském kině před dokumentem Očima vzpomínek 30. listopadu 2023 v 19:30.

Podklady pro brožuru shromáždily Michaela Chrapová a Michaela Seghmanová ve spolupráci s Liborem Dobnerem. Publikaci graficky zpracoval Vít Beránek, který je také autorem nové vizuální identity spolku používané od února 2023. Brožuru pokřtil před výše zmíněným promítáním dokumentu ve slánském kině herec Michal Holán, jenž poprvé jako herec vykročil právě na jeviště slánského divadla ve hře Slánské scény Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (1998).

Publikace je k zakoupení v Infocentrum Slaný a na pokladně městského kina i divadla, v městském muzeu a v antikvariátu na Komenského náměstí za symbolickou cenu 150 Kč.

 

Náhledy fotografií ze složky Oslavy 150 let souboru

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář